En nettside skal representere deg
og gi en trygghet av det du kan tilby

Vi bygger nettsider for deg

 

Nettside

Det viktigste for å bli sett på nett er at din bedrift/forening har egen nettside som kommuniserer godt med kunden. Derfor fokuserer vi på at du skal få en moderne nettside som formidler det du ønsker til dine kunder på en god måte.


Les mer

  


analyse bred

 

Gratis analyse

Har du allerede en nettside? Vi tilbyr deg en analyse av ditt nettsted, slik at du kan få en oversikt hvor synlig du er for dine kunder. Samtidig kan vi komme med gode forslag for hvordan du kan øke din kundebase ytterligere - helt gratis.


Les mer

  


Vi sørger for at du blir funnet når noen søker på nett.

 

Søkemotoroptimalisering

Når du søker etter noe på nettet, er det en lang rekke med regler som bestemmer hva du finner, og på grunn av disse reglene kommer kanskje ikke din nettside opp når noen leter etter noe du kan tilby. Vi kan disse reglene, og vi kan gjøre deg synlig.


Les mer


En grafisk profil styrker din bedrift
via gjenkjennelse

logo bred

 

Logo

En logo er ofte det første møtet en eventuell kunde har med din bedrift. En logo skal være enkel, men unik, og samtidig skal den fortelle kunden noe om bedriften. Dermed er en logo viktig både for førsteinntrykket og for videre gjenkjennelse av bedriften.

 

Les mer


grafisk profil bred

 

Grafisk profil

En grafisk profil er bestemte farger, former og figurer bundet opp mot din bedrifts identitet. Disse elementene sørger for at du kommuniserer mer effektiv med din kundegruppe gjennom å benytte de på brevark, e-poster, visittkort, skilter, biler etc.

 

Les mer

  


Vi tar vare på dine grafiske elementer.

 

Mediebank

Når vi har har gjort en jobb for deg (logo, grafisk profil etc.), så lagrer vi og tar vare på dine filer også i ettertid. Med denne løsningen kan du enkelt kan få tilgang til dine filer, når som helst, uten å måtte bekymre deg for at de kan bli borte.

 

Les mer

Annonsering og trykte medier hjelper
deg med å bli synlig der kundene er

Har du behov for å annonsere?

 

Annonsering

Har du et behov for å bli sett også utenfor nettet? Da trenger du kanskje en annonse? Vi hjelper deg med å utarbeide annonser i ønsket størrelse for bruk i aviser, magasiner, skilter osv. Vi kan selvfølgelig også lage annonser til bruk på nettsider o.l.

 

Les mer

  


Bli sett via sosiale medier.

 

Sosiale medier

Hva med annonsering i sosiale medier? Rundt 60% av den norske befolkning har en profil på Facebook per 2016. Det betyr at sosiale medier er en enorm arena for å nå ut til nye kunder. Vi kan hjelpe deg med å nå ut til det norske folk via sosiale medier.

 

Les mer

  


Vi kan få trykket det du trenger til en rimelig pris.

 

Trykte medier

Trenger du et nytt skilt, en rollup eller en plakat? Kanskje trykk på klær? Eller hva med en bilprofilering eller en firmabrosjyre? Vi kan designe det du trenger, og gjennom gode forbindelser få det trykket til rimelige priser.

 

Les mer